WhatsApp İletişim
Mail Destek

Yabancı Numara Alma Sitesi

06/12/2022 02:47:59

Yabancı Numara Alma Sitesi

Yurtdışı Telefon Numaraları


İnternet üzerinden yapabileceğiniz çok sayıda online işlem için platformlar ve servisler üzerinde üyelik hesabı oluşturmanız gerekiyor. 

Tüm platformlar, oluşturulan üyelik hesaplarının onayı için kullanıcının yazmış olduğu telefon numarasına sms göndererek doğrulama yapmaya çalışıyor. Birden fazla üyelik hesabı oluşturmak ve gerçek telefon numarasını kullanmamak isteyenler yabancı numara alma seçeneklerinden faydalanabiliyor. 

Sanal numara servisi olarak sunulan hizmetlerde her kullanıcı yurtdışı telefon numara seçimini yapabiliyor. Bu seçimler ülke tercihi ile otomatik olarak gerçekleşiyor.


Neden Yabancı Numara Alınır?


Online işlemlerde güvenliğe önem verenler, tüm güvenlik işlem adımlarını uygulamaya çalışıyor. 

Online platform hesaplarının onayı için istenen telefon numaralarının başkalarının eline geçmesinden endişe duyanlar, yabancı telefon numaralarını kullanmayı tercih ediyor. Aradıkları yabancı telefon numarasını da sitenin sunduğu sanal numara servis işlemleri ile bulabiliyor. 

Üyelik işlemlerinin sorunsuz oluşturulabilmesi ve kişisel bilgilerin korunabilmesi için yabancı numaraları kullanmak tercih ediliyor. Müşteri destek hizmetleri ile sanal numaraların nasıl alınacağı ve kullanılacağı hususunda bilgi veriliyor.


Yabancı Numara İle Üyelik Oluşturma


Her online platform, üyelik işlemleri formunda telefon numarası bölümüne yer veriyor. Üyeliğin oluşturulabilmesi için bu bölüme bir telefon numarası yazılması zorunludur. Üyelik onayı için yazılan telefon numarasına doğrulama kodu gönderiliyor. 

Sanal numara alma işlemi ile yabancı telefon numarasını belirleyenler, bu numarayı yazıyor ve numara alma işlemi yaptıkları hesapları üzerinden gönderilen sms onay koduna ulaşabiliyor. Bu işlemlerle üyelik hesabı kolaylıkla oluşturulabiliyor.


Yabancı Numara İçin Ülke Seçimi


Sanal numara alma işlemlerinin çok kolay adımlarla hemen yapılması sağlanıyor. Ana sayfa bilgilendirmeleri ile kullanıcıların yapacakları işlem adımlarını gösteriyor. 

Yabancı numara için ilk önce hangi online sitede kullanılacaksa onun seçilmesini ardından da ülke seçimi yapılarak ihtiyaç duyulan yabancı numaranın otomatik olarak belirlenmesi sağlanıyor. Ülke seçiminden sonra işlem için belirlenen ödemenin kullanıcı hesabı üzerinden güvenli yöntemlerle yapılması da sağlanıyor.


Yabancı Numara Avantajları


Online sitelerde yapılacak olan sms onay işlemlerinin yabancı numaralar üzerinden yapılması, kullanıcılara güvenlik açısından birçok avantaj sağlıyor. Yabancı numaralar, tek kullanımlık olarak veriliyor ve sadece bir işlemde kullanılıyor. 

Bu kullanıcıların üyelik oluştururken yazdıkları telefon numaraları üzerinden farklı sitelerin ve servislerin işlem yapmasını önlüyor. İnternet üzerinden oluşturulacak üyelik işlemlerinin daha güvenli yapılması avantajını sunar.


Yabancı Numara Sms Onayı

Online platformlar ve sosyal medya ağlarında oluşturacağınız her hesap için yabancı numara avantajından faydalanabilirsiniz. Telefon numarasına sms göndererek onay yapılmasını isteyen her sistem için tek kullanımlı yabancı sanal numara alabilir ve sms onaylarınızı güvenli yapabilirsiniz. 

Sanal numara alma işlemi sonrası sms onayı almış olduğunuz numaraya gönderilecektir. Gönderilen sms onay kodunu ise satın alma işlemi yaptığınız üyelik hesabında telefon numaram bölümünde görebilir, gönderilen kodu üyelik oluşturduğunuz platforma yazabilirsiniz.