WhatsApp İletişim
Mail Destek

Sms Onay Sitesi - Onayla.com

09/12/2022 00:14:21

Sms Onay Sitesi - Onayla.com

Hesap Aktivasyonu


İnternet üzerinden yapacağınız birçok işlem için oluşturmanız gereken hesapların aktivasyonu konusunda destek hizmeti sunuluyor. Sms onayı işlemleri için sanal numara belirleme ve tek kullanımlık işlem yapma seçeneği sunuluyor. Online platformlarda gerçek numaralarını kullanmak istemeyenler için sunulan güvenilir sms onay hizmetidir. 

Site üzerinde sunulan hizmetler ve yapılan bilgilendirmelerle sms onay nasıl yapılır gösteriliyor. Sanal numara hizmetleri, günlük hayatta yoğun olarak kullanılan birçok sosyal medya hesabı ya da online alışveriş sitesi üyelik hesabı onay işlemlerinde kullanılıyor.


Sanal Numara Alma


İnternet üzerinden işlem yapılabilen tüm platformlarda, kimliğini ve telefon numarası bilgilerini gizlemek isteyenler, sanal numara hizmetinden faydalanıyor. Online olarak sunulan hizmetlerle tüm kullanıcılara, farklı ülkeler üzerinden sanal numara alma imkanı sunuluyor. 

Kullanılacak platform türüne göre ülke seçimi yapılarak sanal numara belirleyebiliyor ve online site üyelik işlemlerinde kullanılacak sms onay kodu anlık olarak alınabiliyor. İsteyen herkes bu hizmetten faydalanabiliyor ve ihtiyaç duyduğu sms onayını yapabiliyor.


Sms Onayı Al


Online işlemlerini güvenli ve hızlı yapmak isteyenler için 7/24 hizmet sunuluyor. Kayıt ol butonunu tıklayanlar, sanal numara işlemleri yapabilmek için kullanıcı hesabını oluşturuyor. Kullanıcı hesabına bakiye yüklemesi yapanlar, sms onayı kullanacakları platform türlerine göre servis ve ülke seçimlerini sırayla yapıyor. 

Servis ve ülke seçimlerini yapanlar, ödemelerini güvenli bir şekilde yaparak sanal numaralarına sahip olabiliyor. Online platformlarda üyelik oluşturulurken istenen telefon numarası bölümüne alınan sanal numara yazılıyor. Sms onay kodu bu numaraya gönderiliyor ve sayfada sms kodu gösteriliyor.


Sanal SMS Onayı


Mobil cihazlarında, sosyal medya hesaplarını kullanmak isteyenler, sanal numara hizmetinden faydalanarak, farklı isimlerle birden fazla hesap oluşturabiliyorlar. Sosyal medya hesaplarının oluşturulabilmesi için telefon numarasına ihtiyaç vardır. Sms onayı için sunulan sanal numara ve sanal sms onayı, hesap onaylama işlemlerinin gerçek numaranızı gizleyerek yapılması sağlıyor. Bu işlemler için kullanıcılara yurtdışı telefon numaraları veriliyor.


Sanal Numara Onay Sitesi


Sanal telefon numarası ve sms onay sitesi olarak sunulan tüm hizmetlerin güvenli ve garantili olmasını sağlıyor. Tüm müşterilerine canlı destek hizmeti sunuyor ve sanal numaraya ihtiyacı olanların daha güvenli işlemler yapmasını sağlıyor. 

Online olarak sunulan hizmetlerden sadece Türkiye’deki kullanıcılar değil yurtdışında farklı ülkelerde bulunanlarda, işlem adımlarını uygulayarak ihtiyaç duydukları sanal telefon numaralarına anında sahip olabiliyor.


Otomatik SMS Alma


Sms onayı alma işlemleri için sundukları tüm hizmetlerde, bakiye yüklemesini yapan kullanıcılarına otomatik teslim yapıyor. Kullanıcı hesabı üzerinden sanal numara ve sms onayı siparişi oluşturanlar, bakiye yüklemesini yaptıklarında işlemlerinin anında gerçekleştiğini görebiliyor. 

7/24 sunulan hizmetlerde, bakiye yüklemi işlemleri de güvenilir ödeme yöntemleri ile yapılıyor. Farklı ödeme yöntemleri ile bakiye yükleme işlemlerini yapanlar, sms onayı istenen servis seçiminden sonra istedikleri ülkelerin numaralarını kullanabiliyor.