WhatsApp İletişim
Mail Destek

Sms Onay - Onayla.com

24/12/2022 14:22:34

Sms Onay - Onayla.com

SMS Onay Yapan Siteler


Bazı siteler üye kaydı sırasında veya kullanıcılara giriş yaparken SMS kodu göndererek onay talep eder. Bu sitelere giriş yaparken kendi numaranızı kullanmayı güvenli bulmuyorsanız bedava sms onay imkanından yararlanabilirsiniz. Bedava sms onay yapan sitelerden tek kullanımlık sanal numaralar satın alabilirsiniz. Satın aldınız bu numarayı onay kodu talep eden platformlarda güvenle kullanabilirsiniz.


Bedava SMS Onay


Bedava sms onay servisleri % 100 güvenlidir. Sadece size özel tahsis edilen bu sanal numaralar tek kullanımlıktır. Yani satın aldığınız numaraya sadece bir kereye mahsus onay kodu gönderilebiliyor. Farklı bir zamanda veya farklı bir sitede tekrar kullanamazsınız. Bu sanal numaraları satın almak istemezseniz kiralama fırsatından da yararlanabilirsiniz. Sizin kullandığınız bu sanal numara sistemden otomatik olarak silinir ve onay servislerinde tekrar kullanılmaz.


Bedava SMS Onay Yapan Siteler


Sistemde bulunan hesabınızda yeterli bakiye varsa SMS onayı için sanal numara satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Sahip olduğunuz bu sanal numaraya tıpkı gerçek numaralarda olduğu gibi onay kodu gönderiyor. Maksimum 10 dakika içerisinde onay SMS'i gelmeyen sanal numaraların iadesi de mümkündür. Sorun yaşamamız halinde bakiyeniz otomatik olarak hesabınıza geri yüklenir. Ayrıca satın aldığınız numarayı herhangi bir nedenle kullanmak istemeseniz de iptal ederek anında bakiyenizi geri alabiliyorsunuz.


Bedava SMS Onay Al


SMS onay al hizmeti otomatik çalışan bir sistemdir. 7 gün 24 saat bakiye yükleyerek bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Bedava sms onay almak için ilk olarak servisi kullanacağınız siteyi belirlemeniz gerekiyor. Daha sonra hangi ülkeye ait numara istiyorsanız seçimini yapabilirsiniz. Son olarak ödemenizi yaparak sanal numara sahibi olabilirsiniz.


Bedava SMS Onay Al Hizmeti


Anlık olarak SMS almanızı sağlayan bu hizmet birçok siteye üye olmanızda yardımcı olacaktır. Hatta bu hizmet sayesinde bir siteye birden fazla üyelikte gerçekleştirebilirsiniz. Fiziksel hatlara göre daha ucuz ve pratik olması nedeniyle sanal numaralar büyük ilgi görüyor.


Bedava SMS Onay Hizmeti Al


Sms ile doğrulama şartı olan sitelere iyi olurken telefon numaranızı paylaşmak yerine sanal numaraları kullanabilirsiniz. Satın aldığınız sanal numaralara gelen SMS onayını anında panelinizde görüntüleyebilirsiniz. Özellikle telefon numaranızla birden fazla üyelik yapamadığınız durumlarda bedava sms onay hizmetini kullanabilirsiniz. Bu hizmet kapsamında birden fazla sanal numara da satın alabilirsiniz.


Ucuz SMS Onay


Sosyal medya hesaplarında veya farklı sitelerde üyelik için kullanabileceğiniz en ucuz SMS onay hizmetini bu platformda bulabilirsiniz. Numara kiralayarak veya satın alarak mobil onay işlemini pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. En ucuz fiyatlarla SMS onayı yapmayı sağlayan platform kaliteli bir hizmet sunarak müşteri memnuniyet oranını her geçen gün biraz daha arttırıyor. Garantili ve ucuz SMS onay hizmeti sağlayarak maksimum güvenlikle faaliyet yürütüyorlar. Canlı destek paneli ile her zaman müşterilerine kesintisiz destek sunuyorlar.