WhatsApp İletişim
Mail Destek

Sanal Numara Hizmeti

09/12/2022 00:08:58

Sanal Numara Hizmeti

Sanal Numara Hizmeti


Online platformlar üzerinden çeşitli işlemleri yapabilme için üyelik hesabı oluşturmanız istenebiliyor. Bu platformlarda oluşturulan üyeliğin aktif edebilmesi ise sm onayı ile yapılıyor. Çeşitli sitelere telefon numaralarını vermek istemeyenler için sanal telefon numarası ve sms onayı hizmeti veriyorlar. 

Sanal numaralar üzerinden sms alınmasını sağlayarak kullanıcıların online platformlar üzerinden yapacakları işlemlerin daha güvenli yapılmasını sağlıyor. Sunulan hizmet sayesinde, gerçek telefon numaranızı kimseye vermiyor ve online platformlar üzerinden telefonunuza reklam bildirimleri gönderilmesi sorunları ile karşılaşmıyorsunuz.


Üyelik Hesabı Aktivasyonu


Online platformlar üyelik hesabı aktivasyon işlemleri, üyelik formuna yazılan telefon numarasına sms kodu gönderilerek yapılıyor. Güvenilir sms onay işlemleri için site üzerinden bakiye yükleyerek hangi sitede kullanacaksanız ona göre numara ve ülke seçimi yapabiliyorsunuz. 

Sanal numara hizmeti olarak sunulan bu hizmetlerde, size bir numara tahsis ediliyor ve yapılan işlemlerde sms kodu o numaraya geliyor. Gelen numarayı platformda istenen yere yazarak hesabınızın aktivasyonunu yapabiliyorsunuz.


Sanal Numara Hizmeti


Sanal numara hizmeti, online platformlarda ihtiyaç duyulan sms onayının alınmasını sağlayan tek kullanımlık numaradır. Tek kullanımlık olduğu için sadece bir işlemde kullanılabiliyor ve bir sms gönderimi yapılıyor. 

Ancak sunulan hizmet seçeneğinde, isteyenler ya tek sms kullanımı ya da kiralama yaparak birden fazla işlem için kullanabiliyor. Kiralama işlemleri, saatlik, günlük, haftalık gibi farklı süreler için yapılabiliyor. Genelde tek kullanımlık olarak sunulan bu hizmet, online platformlarda güvenilir işlemler yapılmasını sağlıyor.


Sanal SMS Onayı Alınmalı Mı?


Sanal numara hizmetlerini sunarak insanların birçok platformda güvenli işlemler yapmasını sağlıyor. Sms onayı olmadan kullanıma açılmayan platform hesapları için sanal numaralar üzerinden sms onayı alınmalıdır. 

Tek kullanımlık numaralar olarak sunulan bu hizmetlerden faydalanmak güvenlidir. Gerçek telefon numaraları ile aynı platformda birde fazla hesap açamayanlar için sunulan en iyi hizmetlerden birisidir ve sanal sms onayı alma işlemi yapılmalıdır.


Sanal Numara Seçin

Online olarak sunulan hizmetlerle tüm kullanıcılarının sanal numaralara sahip olmasını sağlıyor. Kullanıcılar üyelik hesaplarını oluşturarak 7/24 bakiye yüklemesi ve sms onay işlemleri için servis ve ülke seçimlerini yapabiliyor. 

Sms onayı hangi sitede oluşturulacak üyelik hesabında kullanılacaksa seçimler ona göre yapılabiliyor. Sanal numaranızın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız ona göre seçimde yapabiliyorsunuz. İşlemlerle ilgili tüm açıklamalar, işlem adımları gösteriliyor.


Sanal Numara Kiralama


Sanal platformlarda oluşturacağınız üyelik hesaplarınızı sanal sms onayı ile güvenle onaylayabiliyorsunuz. Online site üzerinden sunulan hizmetlerde, kullanıcılarına anlık sms onayı alma işlemleri için tek kullanımlık ya da belirli süreliğine kiralama servisi hizmeti sunuyor. 

Sanal numara kiralama işlemleri saatlik, günlük ya da haftalık olarak yapılarak, birden fazla işlemde kullanılabiliyor. Müşteri hizmetleri iletişimleri ile sanal numara kiralama işlemleri ve işlem ücretleri hakkında bilgi alabiliyorsunuz.