WhatsApp İletişim
Mail Destek

Fake Numaralar Avantaj Dağıtıyor

05/12/2022 18:18:55

Fake Numaralar Avantaj Dağıtıyor

Fake Numaralar Avantaj Dağıtıyor


Teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak fake numara ihtiyacı gözle görülür biçimde arttı. Birçok avantaj barındıran fake numara sayesinde bireyler teknoloji dünyasında daha rahat iletişime geçebiliyor.


Fake Numaranın İçeriği

Son zamanlarda pek çok kişi fake numara nedir aramasını yaparak fake numaranın ne olduğunu öğrenmeye çalışmakta. Fake numara, fiziksel konuma ve bağlı olduğu cihaza göre çalışmayan sayılar bütünüdür. Fake numaralar normal numaraların aksine telefon sağlayıcılarına değil internete bağlıdır. Bu sayede normal numaraların yapamadığı birçok aktiviteyi yapabilir.

Fake numaralar herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç olmadan günün her saati sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.


Fake Numaralar Güvenilir Mi?


Fake numara alacak olan kişiler bu numaraların güvenilir olup olmadığını sorgular. Fake numaralar %100 güvenilirdir. Bu numaralar herhangi bir tehlike barındırmaz. Herhangi bir tehlike barındırmadığı için de kullanıcılar rahat ve sorunsuz bir şekilde numaralarını kullanabilir.

Fake numaralar için ekstra cihaza ihtiyaç yoktur. Ekstra cihaza ihtiyaç olmadığı için bireyler kendi cihazlarında kullanabilir. Bu da oluşabilecek güvenlik sorununun önüne geçer.


Fake Numara İle Ne Yapılır?

Fake numara olarak bilinen sanal numaralar pek çok avantaj barındırıyor. Birçok avantaj barındırdığı için ülkemizde ve dünyada popülerliği hızlı bir şekilde gelişme kaydetmekte. Fake numara ile yapılabilecek aktivitelerden bazıları:

•Anonim mesajlaşma yapılabilir.

•Numara verilmek istenmeyen kişilerle daha rahat iletişime geçilir.

•Yeni bir işletme için Whatsapp hesabı açılabilir.

Fake numaralar ile özel hayatın gizliliği daha rahat kontrol edilebilir hale gelmiştir.


Fake Numara İle Geleneksel Numara Arasındaki Farklar

Fake numara ile geleneksel numara arasında birçok fark vardır. Bunlardan ilki fake numaranın dünyanın her yerinde kullanılması iken geleneksel numaranın belli bir coğrafi bölge içerisinde kullanılmasıdır. Bunun yanında fake numara birçok farklı cihazda kullanılabilirken geleneksel numaranın kullanımı belli cihazlarla sınırlıdır.

Fake numarada diğer cihaz ya da telefon numaralarına otomatik olarak yönlendirme yapılabilir. Ancak geleneksel numarada arama yönlendirme işlemi sınırlıdır.


Fake Numara Alma Ücreti


Fake numara almak isteyen kişilerin merak ettiği konuların başında fiyat bilgisi gelir. Fake numara almak için ödenecek ücret normal operatörlere ödenecek ücrete kıyasla biraz daha fazla olabilir. Ancak paketin detaylarına bağlı olarak ücret değişiklik gösterebilir.

Dakika, internet ve mesajlaşma gibi paketlerin de fake numaraya yüklenmesi durumunda kullanıcıların ödeyeceği ücret artış gösterebilir.


Neden Fake Numara Alınmalıdır?


Fake numara almanın birbirinden farkı sebepleri olabilir. Karşıdaki kişiyle yapılacak görüşme tehlike arz ediyorsa fake numaraya başvurulabilir. Çünkü bu numaralar herhangi bir şahsa bağlı olmadığı için kullanıcıyı güvende tutabilir. Bunun yanında karşıdaki kişiye şaka yapılmak isteniyorsa da fake numara alınması gerekebilir.

Özel hayatını kontrol altında tutmak ve üçüncü şahısların ilgisinden uzak kalmak isteyen bireyler de fake numara kullanmalıdır.